fbpx
Nikki Stegink

Interview met Nikki Stegink van Since’94

Toen ik met Petit Legal en De Dance-advocaat voor mezelf begon, wilde ik mijn cliënten meer kunnen bieden dan alleen juridisch advies. Ik ben daarom op zoek gegaan naar strategische partners om mee samen te werken. Gedreven ondernemers met toegevoegde waarde voor mijn praktijk, maar daarnaast ook gewoon hele leuke mensen met wie ik goed kan opschieten.

De eerste partner die ik aan jullie wil voorstellen is Nikki Stegink van Since’94. Ik heb Nikki een aantal jaar geleden leren kennen via het team van de dj / producer Pyrodox. Nikki kwam op mij over als een rustige regelaar, ervaren in wat hij doet en helemaal in control.

Wie ben je en wat is je achtergrond?

Mijn naam is Nikki Stegink, 24 jaar jong. Opgegroeid in het zonnige zuiden in de stad Heerlen. De plek waar het allemaal begonnen is, op het Arcus College. De plek waar ik in aanraking gekomen ben met de wondere wereld van de evenementen. Met het hart in de muziek wereld met veel energie gestart aan de studie en hier mijn netwerk mogen opbouwen en ervaringen mogen opdoen die ik nooit zal vergeten. Begin bij het begin en kijk daarna verder. De studie heeft me naar de hoofdstad mogen brengen. Inmiddels 5 jaar woonachtig in Amsterdam, de stad die vele deuren voor me geopend heeft en nog meer mensen heeft laten kennen. Ook Since’94 is gestart in Amsterdam. De naam waarmee ik de mooiste evenementen heb mogen versterken in het productie & artiesten team. Service bieden aan de organisaties en artiesten die het vertrouwen gaven en tot de dag van vandaag nog steeds geven. Inmiddels ook richting het einde van mijn studie carrière aan het gaan aan de University of West London (Music Management) met voorafgaand Hogeschool Inholland te Haarlem & United Pop Amsterdam. Wegen die me geleid hebben naar de plek waar ik nu ben en me de kennis gegeven hebben om mijn werkveld te versterken.

Wat doe je?

Since’94 is inmiddels ook ruim 5 jaar verder en er is gefocust op waar het hart echt ligt. Ondersteun productieteams die verantwoordelijk zijn voor de gehele opbouw, show & afbouw van een evenement. Werk hard met een team van gedreven mensen die tot het uiterste gaan om het voor elkaar te krijgen. Het moment dat de deuren opengaan, de eerste bezoekers er doorheen lopen. Dat zijn de ultieme momenten waar je het voor doet. De glimlach, de energie die mensen geven tijdens een show – rillingen die door je lijf gieren.

Daarnaast ook artiesten verwelkomen en de service bieden die ze nodig hebben om hun aankomst, verblijf, show & vertrek soepel te laten verlopen. De hoge druk die op de artiest zijn of haar schouders ligt verlichten. De focus moet op de show zijn, de rest regelen wij.

Sinds een ruim jaar is Since’94 ook gaan focussen op de veiligheid van personen. Getraind in Close Protection (persoonsbeveiliging) waar we ook de veiligheid van personen kunnen waarborgen met de focus op de artiesten & tour industrie.

Wil je meer weten over Nikki en Since’94?

Neem gerust contact op via zijn website www.since94.nl of een van de onderstaande socials:


Instagram: https://www.instagram.com/wearesince94/

Facebook: https://www.facebook.com/wearesince94/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/nikkistegink/

Sander Petit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: