fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

werkwijze

Heldere afspraken

Een persoonlijk contact legt de basis voor open communicatie, wat op zijn beurt leidt tot heldere afspraken. Als er iets niet duidelijk is, nemen we de tijd om het te bespreken. Jij geeft aan wat je nodig hebt, en ik laat weten of en wanneer dat haalbaar is.

Transparante tarieven

Mijn tarieven zijn gebaseerd op 1) een vaste prijs, 2) een abonnement, of 3) mijn uurtarief. Bij mij loop je niet tegen vage, verouderde "kantoorkosten" of onverwachte verrassingen aan.

Artiest versus boekingskantoor

Duidelijk advies

Als muziekadvocaat staat De Dance-Advocaat bekend om duidelijke adviezen. Bij voorkeur samengevat in overzichtelijke opsommingen, maar anders uitgebreid beschreven in documenten met een heldere structuur en vooral begrijpelijke taal. Mijn tevredenheid is afhankelijk van jouw begrip.

Passie

Passie voor creativiteit en rechten is geen onbelangrijk aspect. Mijn betrokkenheid bij de creatieve sector verbetert mijn werk. Sinds 1992 ben ik actief in de muziekwereld, waardoor we dezelfde taal spreken.

failliet
Tarieven
passman
Algemene Voorwaarden

Tarieven

Op mijn tarievenpagina vind je alle details over kosten en diensten. .

Algemene Voorwaarden

Mijn website bevat uitgebreide informatie over verschillende onderwerpen, waaronder:

  • Algemene voorwaarden voor bindende opdrachten, met nadruk op vereiste bevestiging.
  • Specifieke vereisten met betrekking tot tijdige informatievoorziening door de opdrachtgever.
  • Gedetailleerde informatie over diverse aspecten van mijn dienstverlening.

Kortom, alle benodigde details voor een duidelijk begrip van mijn voorwaarden en dienstverlening zijn te vinden op mijn website.