fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Interview met Nikki Stegink van Since’94

Wie ben je en wat is je achtergrond?

Mijn naam is Nikki Stegink, 24 jaar jong. Opgegroeid in het zonnige zuiden in de stad Heerlen. De plek waar het allemaal begonnen is, op het Arcus College. De plek waar ik in aanraking gekomen ben met de wondere wereld van de evenementen. Met het hart in de muziek wereld met veel energie gestart aan de studie en hier mijn netwerk mogen opbouwen en ervaringen mogen opdoen die ik nooit zal vergeten. Begin bij het begin en kijk daarna verder. De studie heeft me naar de hoofdstad mogen brengen. Inmiddels 5 jaar woonachtig in Amsterdam, de stad die vele deuren voor me geopend heeft en nog meer mensen heeft laten kennen. Ook Since’94 is gestart in Amsterdam. De naam waarmee ik de mooiste evenementen heb mogen versterken in het productie & artiesten team. Service bieden aan de organisaties en artiesten die het vertrouwen gaven en tot de dag van vandaag nog steeds geven. Inmiddels ook richting het einde van mijn studie carrière aan het gaan aan de University of West London (Music Management) met voorafgaand Hogeschool Inholland te Haarlem & United Pop Amsterdam. Wegen die me geleid hebben naar de plek waar ik nu ben en me de kennis gegeven hebben om mijn werkveld te versterken.

Wat doe je?

Since’94 is inmiddels ook ruim 5 jaar verder en er is gefocust op waar het hart echt ligt. Ondersteun productieteams die verantwoordelijk zijn voor de gehele opbouw, show & afbouw van een evenement. Werk hard met een team van gedreven mensen die tot het uiterste gaan om het voor elkaar te krijgen. Het moment dat de deuren opengaan, de eerste bezoekers er doorheen lopen. Dat zijn de ultieme momenten waar je het voor doet. De glimlach, de energie die mensen geven tijdens een show – rillingen die door je lijf gieren.

Daarnaast ook artiesten verwelkomen en de service bieden die ze nodig hebben om hun aankomst, verblijf, show & vertrek soepel te laten verlopen. De hoge druk die op de artiest zijn of haar schouders ligt verlichten. De focus moet op de show zijn, de rest regelen wij.

Sinds een ruim jaar is Since’94 ook gaan focussen op de veiligheid van personen. Getraind in Close Protection (persoonsbeveiliging) waar we ook de veiligheid van personen kunnen waarborgen met de focus op de artiesten & tour industrie.

Wil je meer weten over Nikki en Since’94?

Neem gerust contact op via zijn website www.since94.nl of een van de onderstaande socials:


Instagram: https://www.instagram.com/wearesince94/

Facebook: https://www.facebook.com/wearesince94/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/nikkistegink/

Dit bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SANDER PETIT LL.M

Contact opnemen met Sander Petit - De Dance-Advocaat
Foto: Wouter Wolfkamp (Nortoir)

RECENTE BERICHTEN

minderjarige

Contract met minderjarige artiest

Waar moet je op letten bij contracten met minderjarige artiesten?

Het komt geregeld voor dat een talent snel wordt gespot. Catch ‘em while they’re young, zeggen ze dan weleens. Platenmaatschappijen, uitgevers, managers en boekers zijn er dan soms als de kippen bij om een minderjarige artiest te tekenen. Meestal komen de ouders mee naar de besprekingen, maar soms wordt die stap overgeslagen.

Kun je dan iets tegen de rechtsgeldigheid van het contract doen? En wat als iemand in de tussentijd meerderjarig is geworden?

Lees er hier meer over!

Lees verder »
uitgever failliet

Uitgever failliet, wat nu?

Auteursrechten en faillissement van een uitgever, hoe zit dat precies?

In dit blog nemen we je een klein stukje mee in het faillissementsrecht. Het speelt daarbij een rol op welke manier een muziekwerk is gemaakt of althans, wie de maker is en in welke hoedanigheid hij/zij/hen het werk heeft gemaakt. Maar ook contracten, zoals overdrachten en licenties kunnen een rol spelen.

Lees verder »

SOCIALS