fbpx
Search
Close this search box.

Interview met Nikki Stegink van Since’94

Wie ben je en wat is je achtergrond?

Mijn naam is Nikki Stegink, 24 jaar jong. Opgegroeid in het zonnige zuiden in de stad Heerlen. De plek waar het allemaal begonnen is, op het Arcus College. De plek waar ik in aanraking gekomen ben met de wondere wereld van de evenementen. Met het hart in de muziek wereld met veel energie gestart aan de studie en hier mijn netwerk mogen opbouwen en ervaringen mogen opdoen die ik nooit zal vergeten. Begin bij het begin en kijk daarna verder. De studie heeft me naar de hoofdstad mogen brengen. Inmiddels 5 jaar woonachtig in Amsterdam, de stad die vele deuren voor me geopend heeft en nog meer mensen heeft laten kennen. Ook Since’94 is gestart in Amsterdam. De naam waarmee ik de mooiste evenementen heb mogen versterken in het productie & artiesten team. Service bieden aan de organisaties en artiesten die het vertrouwen gaven en tot de dag van vandaag nog steeds geven. Inmiddels ook richting het einde van mijn studie carrière aan het gaan aan de University of West London (Music Management) met voorafgaand Hogeschool Inholland te Haarlem & United Pop Amsterdam. Wegen die me geleid hebben naar de plek waar ik nu ben en me de kennis gegeven hebben om mijn werkveld te versterken.

Wat doe je?

Since’94 is inmiddels ook ruim 5 jaar verder en er is gefocust op waar het hart echt ligt. Ondersteun productieteams die verantwoordelijk zijn voor de gehele opbouw, show & afbouw van een evenement. Werk hard met een team van gedreven mensen die tot het uiterste gaan om het voor elkaar te krijgen. Het moment dat de deuren opengaan, de eerste bezoekers er doorheen lopen. Dat zijn de ultieme momenten waar je het voor doet. De glimlach, de energie die mensen geven tijdens een show – rillingen die door je lijf gieren.

Daarnaast ook artiesten verwelkomen en de service bieden die ze nodig hebben om hun aankomst, verblijf, show & vertrek soepel te laten verlopen. De hoge druk die op de artiest zijn of haar schouders ligt verlichten. De focus moet op de show zijn, de rest regelen wij.

Sinds een ruim jaar is Since’94 ook gaan focussen op de veiligheid van personen. Getraind in Close Protection (persoonsbeveiliging) waar we ook de veiligheid van personen kunnen waarborgen met de focus op de artiesten & tour industrie.

Wil je meer weten over Nikki en Since’94?

Neem gerust contact op via zijn website www.since94.nl of een van de onderstaande socials:


Instagram: https://www.instagram.com/wearesince94/

Facebook: https://www.facebook.com/wearesince94/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/nikkistegink/

Dit bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SANDER PETIT LL.M

Contact opnemen met Sander Petit - De Dance-Advocaat
Foto: Wouter Wolfkamp (Nortoir)

RECENTE BERICHTEN

sena betalen

Sena betalen?

De factuur van Buma en Sena; daar had je even geen rekening mee gehouden in je begroting. En nu?

Veel organisatoren staan er niet bij stil dat je aan Buma en Sena moet betalen als er bepaalde muziek op je evenement wordt gedraaid. Maar moet echt je betalen en zo ja, hoeveel?

Lees verder »
artiestenovereenkomst niet vernietigbaar

Artiestenovereenkomst niet vernietigbaar – niet zo Flex voor Ronnie

RONNIE FLEX VERLIEST RECHTSZAAK TEGEN TOP NOTCH

De artiestenovereenkomst tussen rapper Ronnie Flex en Top Notch is niet vernietigbaar volgens de Amsterdamse rechtbank.

Daarnaast wordt geoordeeld dat Ronnie Flex geen mastereigenaar is van zijn tracks. Een flinke domper voor de artiest die zelf een rechtszaak startte tegen het Nederlandse hiphop-imperium.

De zaak kent een aantal overeenkomsten met de rechtszaak tussen Martin Garrix en Spinnin’ Records, maar ook een paar belangrijke verschillen. Ik bespreek ze in dit artikel en geef tips voor zowel artiesten als labels als het gaat over het checken en onderhandelen van #artiestenovereenkomsten.

Lees verder »
foto zonder toestemming gebruikt

Foto zonder toestemming gebruikt: een zakie over je nakie

Het zal je maar gebeuren: de moeder van je ex heeft jouw foto zonder toestemming gebruikt op sociale media. Dat is in eerste instantie al vervelend, maar het wordt pas echt naar als het om foto’s gaat waarop je wel heel weinig (lees: geen) kleding aan hebt. Je verzint het niet, maar daar is over geprocedeerd. Niet alleen verliest de fotografe / moeder van de ex de zaak en moeten de foto’s offline worden gehaald, ze moet ook € 1.695,14 ‬aan proceskosten vergoeden aan het model / de ex van haar zoon.

Lees verder »

SOCIALS