fbpx
Search
Close this search box.

International Advisory Experts Award for Media & Arts Law

I’m very proud to announce that I’ve been elected by the International Advisory Experts group as the 2020 Media & Arts Law Award Winner in The Netherlands.

[Dutch article below]

International Advisory Experts

International Advisory Experts (IAE) is a worldwide alliance of legal, financial and consulting firms.

Peer appraisal

Each year, the IAE group pays tribute to firms who have been successful over the past 12 months and have received exceptional praise from their peers. All nominations and selections are made through the group of 10,970 members.

Global experts

The IAE group currently has experts from over 140 jurisdictions. These firms are cutting-edge go-ahead practices. Nominees have to be committed to offering first class advice, with the joint potential to find the right solution. They are keen to resolve any legal, financial and tax issues which may arise.

Thank you for your support!

International Advisory Experts

De IAE group heeft mij een award gegeven voor mijn werk als advocaat en bijdrage aan de creatieve industrie! De IAE is een wereldwijd netwerk van gerenommeerde adviseurs op het gebied van legal, finance, tax en consultancy.

Verkiezing award winnaars

Ieder jaar worden er in verschillende categorieën een aantal adviseurs gekozen die in het afgelopen jaar zich op een bijzondere manier hebben bewezen en daarvoor waardering ontvingen van hun peers.

Nominatie International Advisory Experts

Nu was ik een tijdje geleden al geselecteerd en genomineerd door de 10.970 groepsleden van de IAE. Maar, it ain’t over until the fat lady sings. De dikke mevrouw heeft dus nu gezongen. Ik ben superblij met mijn award en als titelhouder van 2020 Media & Arts Law Award Winner in the Netherlands.

Missie

Het is mijn missie om een bij te dragen aan een mooiere, betere en eerlijkere creatieve industrie. Het gaat mij daarbij niet zozeer om mezelf of om een prijs, maar juist om jullie. Daarom: dankjewel voor alle support en waardering!

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen, kijk even naar mijn specialismen of neem direct contact op:

Dit bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SANDER PETIT LL.M

Contact opnemen met Sander Petit - De Dance-Advocaat
Foto: Wouter Wolfkamp (Nortoir)

RECENTE BERICHTEN

sena betalen

Sena betalen?

De factuur van Buma en Sena; daar had je even geen rekening mee gehouden in je begroting. En nu?

Veel organisatoren staan er niet bij stil dat je aan Buma en Sena moet betalen als er bepaalde muziek op je evenement wordt gedraaid. Maar moet echt je betalen en zo ja, hoeveel?

Lees verder »
artiestenovereenkomst niet vernietigbaar

Artiestenovereenkomst niet vernietigbaar – niet zo Flex voor Ronnie

RONNIE FLEX VERLIEST RECHTSZAAK TEGEN TOP NOTCH

De artiestenovereenkomst tussen rapper Ronnie Flex en Top Notch is niet vernietigbaar volgens de Amsterdamse rechtbank.

Daarnaast wordt geoordeeld dat Ronnie Flex geen mastereigenaar is van zijn tracks. Een flinke domper voor de artiest die zelf een rechtszaak startte tegen het Nederlandse hiphop-imperium.

De zaak kent een aantal overeenkomsten met de rechtszaak tussen Martin Garrix en Spinnin’ Records, maar ook een paar belangrijke verschillen. Ik bespreek ze in dit artikel en geef tips voor zowel artiesten als labels als het gaat over het checken en onderhandelen van #artiestenovereenkomsten.

Lees verder »
foto zonder toestemming gebruikt

Foto zonder toestemming gebruikt: een zakie over je nakie

Het zal je maar gebeuren: de moeder van je ex heeft jouw foto zonder toestemming gebruikt op sociale media. Dat is in eerste instantie al vervelend, maar het wordt pas echt naar als het om foto’s gaat waarop je wel heel weinig (lees: geen) kleding aan hebt. Je verzint het niet, maar daar is over geprocedeerd. Niet alleen verliest de fotografe / moeder van de ex de zaak en moeten de foto’s offline worden gehaald, ze moet ook € 1.695,14 ‬aan proceskosten vergoeden aan het model / de ex van haar zoon.

Lees verder »

SOCIALS