fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

International Advisory Experts Award for Media & Arts Law

I’m very proud to announce that I’ve been elected by the International Advisory Experts group as the 2020 Media & Arts Law Award Winner in The Netherlands.

[Dutch article below]

International Advisory Experts

International Advisory Experts (IAE) is a worldwide alliance of legal, financial and consulting firms.

Peer appraisal

Each year, the IAE group pays tribute to firms who have been successful over the past 12 months and have received exceptional praise from their peers. All nominations and selections are made through the group of 10,970 members.

Global experts

The IAE group currently has experts from over 140 jurisdictions. These firms are cutting-edge go-ahead practices. Nominees have to be committed to offering first class advice, with the joint potential to find the right solution. They are keen to resolve any legal, financial and tax issues which may arise.

Thank you for your support!

International Advisory Experts

De IAE group heeft mij een award gegeven voor mijn werk als advocaat en bijdrage aan de creatieve industrie! De IAE is een wereldwijd netwerk van gerenommeerde adviseurs op het gebied van legal, finance, tax en consultancy.

Verkiezing award winnaars

Ieder jaar worden er in verschillende categorieën een aantal adviseurs gekozen die in het afgelopen jaar zich op een bijzondere manier hebben bewezen en daarvoor waardering ontvingen van hun peers.

Nominatie International Advisory Experts

Nu was ik een tijdje geleden al geselecteerd en genomineerd door de 10.970 groepsleden van de IAE. Maar, it ain’t over until the fat lady sings. De dikke mevrouw heeft dus nu gezongen. Ik ben superblij met mijn award en als titelhouder van 2020 Media & Arts Law Award Winner in the Netherlands.

Missie

Het is mijn missie om een bij te dragen aan een mooiere, betere en eerlijkere creatieve industrie. Het gaat mij daarbij niet zozeer om mezelf of om een prijs, maar juist om jullie. Daarom: dankjewel voor alle support en waardering!

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen, kijk even naar mijn specialismen of neem direct contact op:

Dit bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SANDER PETIT LL.M

Contact opnemen met Sander Petit - De Dance-Advocaat
Foto: Wouter Wolfkamp (Nortoir)

RECENTE BERICHTEN

minderjarige

Contract met minderjarige artiest

Waar moet je op letten bij contracten met minderjarige artiesten?

Het komt geregeld voor dat een talent snel wordt gespot. Catch ‘em while they’re young, zeggen ze dan weleens. Platenmaatschappijen, uitgevers, managers en boekers zijn er dan soms als de kippen bij om een minderjarige artiest te tekenen. Meestal komen de ouders mee naar de besprekingen, maar soms wordt die stap overgeslagen.

Kun je dan iets tegen de rechtsgeldigheid van het contract doen? En wat als iemand in de tussentijd meerderjarig is geworden?

Lees er hier meer over!

Lees verder »
uitgever failliet

Uitgever failliet, wat nu?

Auteursrechten en faillissement van een uitgever, hoe zit dat precies?

In dit blog nemen we je een klein stukje mee in het faillissementsrecht. Het speelt daarbij een rol op welke manier een muziekwerk is gemaakt of althans, wie de maker is en in welke hoedanigheid hij/zij/hen het werk heeft gemaakt. Maar ook contracten, zoals overdrachten en licenties kunnen een rol spelen.

Lees verder »

SOCIALS