fbpx
Search
Close this search box.

Interview met Nikki Stegink van Since’94

Al vanaf het begin van Petit Legal en De Dance-advocaat heb ik een aantal strategische partners om mee samen te werken, zodat ik mijn cliënten meer kan bieden dan alleen juridisch advies. In de komende tijd zal ik een aantal van mijn partners aan jullie voorstel en ik wil daarmee beginnen met Nikki Stegink van Since’94.

Ik heb Nikki leren kennen via een andere cliënt van mij en Nikki heeft mij weer geïntroduceerd bij A’DAM&Co. Eens in de zoveel tijd heb ik een sparring session met The guy behind Since’94 – Music Touring, Management & Support en ik denk dat Nikki Stegink voor veel cliënten, relaties en followers een interessante connectie kan zijn en ik stel hem hierbij graag aan jullie voor.

Gepassioneerde ondernemer

Nikki Stegink is een 26-jarige jonge ondernemer met een passie voor ondernemen, muziek, reizen en mooie producten. Hij ziet overal kansen en haalt zijn volledige energie dan ook uit hard werken. Hij geniet van elk moment en beleeft die momenten graag met de mooie mensen om hem heen. In 2013 is hij Since’94 begonnen: een serviceprovider voor de operationele tak binnen een evenement met het specialisme in muziek.

Ik vroeg Nikki naar zijn passie voor muziek, zijn start als ondernemer en hoe hij de toekomst voor zich ziet. 

Waar komt Nikki Stegink’s passie voor muziek vandaan?

“Mijn passie voor muziek is ontstaan toen ik voor het eerste naar een festival ging, Pinkpop Festival in Limburg. Het zien, het beleven en de show rondom een artiest vond en vind ik tot op de dag van vandaag nog waanzinnig. Dat je op jonge leeftijd zeker weet dat je van muziek jou werk wilt maken op welk vlak dan ook geeft wel aan dat de passie er is.”

“Het zien, het beleven en de show rondom een artiest vond en vind ik tot op de dag van vandaag nog waanzinnig.”

Nikki Stegink

Hoe ben je Since’94 gestart? 

“Vanaf 2010 ben ik zo veel mogelijk ervaring op gaan doen in het werkveld naast mijn studie. Na 3 jaar, in 2013 kreeg ik steeds vaker te vraag of ik ook eventueel kon gaan facturen om vaker voor mijn opdrachtgevers te werken. Vanaf dat moment ben ik vrij snel er achter gekomen dat ik freelancer moest gaan worden om mijn passie verder uit te bouwen. Hier kwam tevens de vraag “wat wil ik nog meer gaan doen”? Hier is een reeks van services uitgekomen die ik met de jaren verder heb uitgewerkt. Het blijven vernieuwen en verbeteren van je aanbod. Je groeit niet alleen als bedrijf, maar ook als persoon. Tot op de dag van vandaag blijf ik bezig met het herzien van alle aspecten om in de nabije toekomst verder te gaan groeien en ook internationaler verder aan de slag te gaan.”

Wat was het eerste project van Since’94?

“Het eerste project was een theatertour met Guido’s Orchestra wat sinds vorig jaar The Maestro & The European Pop Orchestra heet. Binnen dit team mocht ik aan de slag als backline technicus voor het orkest. Dit hield in dat ik de opbouw en afbouw deed van de instrumenten voor de band van het orkest. Tijdens de show hielp ik mee met de changementen, de wisselingen van instrumenten / decor items tijdens de show.”

Waar zit jouw meerwaarde?

“Mijn meerwaarde zit hem in de persoonlijke benadering die ik geef aan mijn opdrachten. Ik doe wat ik leuk vind en dat laat ik zien. Dit geeft tegelijk de berg met energie die ik in mijn werk kan geven.”

Welk moment is je sinds de start van Since’94 het meest bijgebleven?

“Het moment wat me het meest bijgebleven is, is de eerste internationale stap die ik heb mogen maken richting Los Angeles. Een goed besef moment dat niks je komt aanwaaien als je er zelf niet actief mee bezig bent.”

Wat is jouw visie en missie voor de toekomst?

“We zijn nu ruim 6 jaar verder met erg mooie projecten die ik nooit zal vergeten en nog een hele hoop mooie projecten die er in 2020 aan gaan komen. En nu? Het blijven verbeteren en innoveren van de services en dit op internationale schaal voortzetten. Meer mooie mensen leren kennen, nieuwe samenwerkingen aan gaan en onvergetelijke momenten maken. Daar doe ik het allemaal voor!”

Wil je meer weten over Nikki Stegink en Since’94?

Neem een kijkje op zijn website www.since94.nl of neem contact op via zijn socials:

 

Nikki Stegink
Nikki Stegink

Dit bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SANDER PETIT LL.M

Contact opnemen met Sander Petit - De Dance-Advocaat
Foto: Wouter Wolfkamp (Nortoir)

RECENTE BERICHTEN

sena betalen

Sena betalen?

De factuur van Buma en Sena; daar had je even geen rekening mee gehouden in je begroting. En nu?

Veel organisatoren staan er niet bij stil dat je aan Buma en Sena moet betalen als er bepaalde muziek op je evenement wordt gedraaid. Maar moet echt je betalen en zo ja, hoeveel?

Lees verder »
artiestenovereenkomst niet vernietigbaar

Artiestenovereenkomst niet vernietigbaar – niet zo Flex voor Ronnie

RONNIE FLEX VERLIEST RECHTSZAAK TEGEN TOP NOTCH

De artiestenovereenkomst tussen rapper Ronnie Flex en Top Notch is niet vernietigbaar volgens de Amsterdamse rechtbank.

Daarnaast wordt geoordeeld dat Ronnie Flex geen mastereigenaar is van zijn tracks. Een flinke domper voor de artiest die zelf een rechtszaak startte tegen het Nederlandse hiphop-imperium.

De zaak kent een aantal overeenkomsten met de rechtszaak tussen Martin Garrix en Spinnin’ Records, maar ook een paar belangrijke verschillen. Ik bespreek ze in dit artikel en geef tips voor zowel artiesten als labels als het gaat over het checken en onderhandelen van #artiestenovereenkomsten.

Lees verder »
foto zonder toestemming gebruikt

Foto zonder toestemming gebruikt: een zakie over je nakie

Het zal je maar gebeuren: de moeder van je ex heeft jouw foto zonder toestemming gebruikt op sociale media. Dat is in eerste instantie al vervelend, maar het wordt pas echt naar als het om foto’s gaat waarop je wel heel weinig (lees: geen) kleding aan hebt. Je verzint het niet, maar daar is over geprocedeerd. Niet alleen verliest de fotografe / moeder van de ex de zaak en moeten de foto’s offline worden gehaald, ze moet ook € 1.695,14 ‬aan proceskosten vergoeden aan het model / de ex van haar zoon.

Lees verder »

SOCIALS