fbpx

NIEUW: Zomertarieven t/m augustus 2018!

Het is zomer! 96% van mijn cliënten is nu a) aan het touren, b) aan het bijkomen van het laatste optreden, c) organiseert evenementen of d) is op vakantie. In ieder geval is vrijwel niemand bezig met juridische zaken. Logisch: de betaling van facturen moet nog komen, iedereen heeft het druk en de office days zijn beperkt.

 

Zomertarieven

Om daaraan tegemoet te komen, heb ik besloten om tot september 2018 (dus vanaf nu en heel augustus) voor nieuwe zaken, nieuwe, tijdelijke tarieven te hanteren:

 

  • Mijn uurtarief wordt € 144 ex btw (normaal: € 180 ex btw en dus 20% korting);
  • Contractscans en modelovereenkomsten zijn tijdelijk 20% in prijs verlaagd;
  • Voor onderhandelingen, arbitrage en juridische procedures gelden de tarieven tot september 2018, daarna gelden mijn reguliere tarieven weer.

 

Bij hoge temperaturen horen wat lagere prijzen; doe er je voordeel mee en neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat!

 

Wil je weten wat ik voor je kan doen, check dan eerst deze pagina.

Ben je net als ik nog aan het nagenieten van Fusion of heb je Fusion in z’n geheel moeten missen? Check hier alle opgenomen sets!

Dit bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SANDER PETIT LL.M

Contact opnemen met Sander Petit - De Dance-Advocaat
Foto: Wouter Wolfkamp (Nortoir)

RECENTE BERICHTEN

organisator

Organisator moet vooraf toestemming vragen aan Buma

Als Evenementenorganisator moet je voorafgaande toestemming vragen aan Buma (en Sena) voor muziekgebruik op je evenement. In deze rechtszaak wordt besproken wat er gebeurt als je dat niet, niet op tijd of niet volledig doet én met je welke smoesjes je niet wegkomt.

Lees verder »

SOCIALS